Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó képe

Azért lettem vállalkozónő, mert szeretnék a saját magam ura lenni, saját magam beosztani az időmet, ill. szabadidőmben is azzal foglalkozni, ami a hobbim.

Anikó, textiljáték-készítő, a Baniko műhelyének megálmodója és tulajdonosa. Textiljáték készítő képesítését 2014-ben szerezte meg. Műhelyében stílusos, minőségi babaruhákat kelt életre garanciával. Anikó, a VIP Nők kreatív csapatát erősíti, mindig tele van újabb és újabb ötletekkel, amelyet nagy gondossággal és professzionalistással valósít meg. Fércmunkát nem enged ki a kezei közül, fontos számára, hogy akikhez termékei eljutnak, azoknak örömöt varázsoljon az arcára. Babaruhái mások, mert gyönyörűek, színesek, jó minőségű 100% pamut alapanyagokból készülnek, sőt sok esetben amerikai design anyagokból. Kezdetben ingyenesen letölthető szabásmintákból készített babaruhákat a lányának. Ma már saját maga is tud szabásmintát készíteni, és nemcsak babákra, hanem saját készítésű designtermékeire is. Webáruházában a kész termékek mellett saját tervezésű szabásminták közül is válogathatnak alkotó kedvű vásárlói.  

Kihívást jelent számára, hogy vállalkozóként a pénzhez való viszonyát átértékelje és elhiggye magáról azt, hogy milyen tehetséges.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Ancsa és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját és webáruházát.