C. Szabó Helga

C. Szabó Helga képe
Work-life balance business coach

A szüleim nem egészen biztosak benne, de szerintük az első szavaim között volt a 'miért'. Amit azóta sem sikerült teljesen kinőnöm, sőt erre a gyerekkori alapra építettem fel a személyes coachingom. Már nagyon korán érdekeltek az emberi miértek. Ki, mit, miért csinál és ez hova vezet? A kérdés, ahogy nőttem a lételemem lett. Folyamatosan kérdeztem, olykor őszinte, húsba-vágó, olykor evidensnek tűnő kérdéseket tettem fel magamnak és másoknak. Ami pedig még a kérdéseknél is jobban motivált, azok a válaszok voltak, kíváncsi voltam az összesre. Hihetetlenül megfogott, ha úgy éreztem, arra a kérdésre én valami egészen más választ gondoltam, mert ott jött az igazán érdekes része a dolognak. Ő, hogyan működik.

Érdekelt a pszichológia, de közgazdászként végeztem. Projektvezetőként dolgoztam, és közben feleség lettem, és 3 éve gézengúz ikerfiúk anyukája, majd business coach. És itt a pont. Vagyis csak részben. Rájöttem, hogy hihetetlen ereje van a coachingnak, de csak akkor, ha tudunk rá időt szánni. Márpedig egy mai modern vállalkozónőnek a háztartás-vezetési, a feleség, az anya, a lakberendező, a szakács sapkáján kívül még a cégvezetőit is viselni nem kis teljesítmény. Így beleástam magam ebbe a témába, hogyan lehet jól menedzselni az időnket, hogyan tudunk egyensúlyt teremteni a szerepeink között, hogyan tudunk elégedettek lenni azzal, amit aznap elvégeztünk. 

Hiszek a kérdések erejében. A rendben. Hiszek abban, hogy a szemben ülő mindent meg tud oldani, hogy megvan a tudása, tapasztalata, kreativitása hozzá, hogy egyedül ő képes arra, hogy a helyzetet, amiben van, feloldja. Hiszek a fejlődésben. Hiszek az őszinteségben, még akkor is, ha az néha kemény perceket jelent. Hiszek az együttműködésben. A bizalom erejében.

Hiszek abban, hogy a VIPNŐK egy olyan közösség, amely tudja segíteni és inspirálni egymást minden területen. Abban, hogy a VIP Nők mernek kérdezni, és kíváncsiak a válaszokra. Bíznak egymásban, és képesek együttműködni.

Hálás vagyok, hogy részese lehettek egy ilyen közösségnek, hogy ott lehettem a születésénél. Hiszem, hogy jó helyen vagyok.