Dányi Renátó

Dányi Renátó képe
Tervezőgrafikus művész

– Mi leszel, ha nagy leszel? – kérdezték tőlem kíváncsian.– Festő! – válaszoltam határozottan. – Szobafestő?! – tették hozzá. – Nem! Az, aki álmokat fest a vászonra... :)

Azért lettem inkább grafikus, hogy megvalósítsam az álmokat! …így érlelődött bennem már gyerekként is az a gondolat, hogy miként tudnék reggeltől estig azzal foglalkozni, amit a legjobban szeretek. Soha sem voltam kommunikatív személyiség, mindig is vizuálisan nyilvánítottam ki a világról alkotott véleményemet. Szerencsére hamar felfedezték ezt a hozzáértők is, és már az iskolás évek alatt sok pályázaton, kiállításon értem el kiváló eredményeket. Később tudatosult bennem, hogy e szerteágazó művészeti irányzatból a tervezőgrafika felé vezet az utam. Ekkor döntöttem el, hogy a Képzőművészeti Egyetemen a helyem! Mindig is céltudatos voltam, már az egyetem évei alatt belekóstoltam a vállalkozás világába. Sajnos, egyből a grafikai stúdiók mély vizében találtam magam, mentőöv nélkül. Nagyon nehéz volt a kezdet. Sokat tanultam a hibáimból, és mindig igyekeztem a javamra fordítani azokat. Így jutottam el odáig, hogy saját vállalkozásba kezdjek. A renographic.hu fő profilja a logó- és céges arculattervezés úgymint: névjegyek, szórólapok, cégbemutatók, plakátok, online felületek, webdesigntervezés. Kiemelten fontosnak tartom a pontosságot, a kreativitást és a megbízhatóságot. Ezért joggal mondhatom: Új Arcot adunk!

Köszönöm a VIP Nőknek, hogy eme értékes tudással segíthetek azoknak a vállalkozóknak, akiknek fontos, hogy álmaik vizuális valósággá váljanak.