dr. Exner Veronika

dr. Exner Veronika képe

Egyáltalán nem találtam a munka és a magánéletem közti egyensúlyt, bárhogy próbáltam, és kihívásként éltem meg, hogy egy jó ötletet képes vagyok-e egyedül megvalósítani, mindenfajta korábbi tapasztalat nélkül, a nulláról.

Középvezetőként dolgozott egy multinál, amikor kiderült, hogy ismét babát vár. Már egy gyermeke mellett sem találta meg az egyensúlyt a munkahelye és a családja között, őrületes volt számmára a pörgés, nagy a stressz. Ekkor kezdett el azon töprengeni, mihez ért és mi az ami otthonról is végezhető. Egy baráti találkozás alkalmával váratlanul, mint a villámcsapás jött az ötlete, hogy biztosítási szakfordító legyen. Veronika szakfordító, nemzetközi biztosítási területről jön, és biztosítási szakjogászként végzett. Küldetése, hogy a biztosítási szakmának hiánypótló fordítási szolgáltatásokat nyújtson egy erős csapattal a NIQUAL fordítóirodán keresztül. A biztosítási szaknyelv egy elég különleges terület, sokan keverik a banki és üzleti szaknyelvvel, pedig nem sok közük van egymáshoz. A biztosítási szektorban is főleg jogi jellegű dokumentumok mentén dolgoznak, ami szintén egy speciális és igen nehéz szaknyelvi terület. Veronika szakmaiságával, precíz és gyors munkájával erre a tevékenységre termett. Célja, hogy vállalkozása jól működjön és megteremtse azokat a feltételeket családja és saját maga számára, amellyel új terveit és álmait valósíthatja meg.

Roppant kitartó személyiség, amit megtervez, azt véghez is viszi, akkor is, ha más nem hisz benne. Ha adminisztrációról vagy pénzügyekről van szó, akkor ő az, akit nyugodtan megkérhetsz, hogy segítsen táblázataival és kialakított rendszereivel. Emellett olyan kis apróságokra is figyel, hogy mit ad ügyfeleinek egy-egy fordításhoz vagy, hogy szabadidejében milyen önkéntes munkát végez.

Azért, mert vezetőként hiszek abban, hogy a legértékesebb munka az önzetlen, mások vagy a környezetünk érdekében végzett munka!

- vallja, és vállalkozóként is komolyan veszi a társadalmi felelősségvállalást.

Veronika számára a legnagyobb kihívás, hogy a sok ötlete között ne vesszen el, számára 100 élet is kevés lenne ahhoz, hogy megvalósítsa őket.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Veronika és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját.