Felvinczy Zita

Felvinczy Zita képe

Azért lettem vállalkozó, mert arra vágytam, hogy a saját álmaim megvalósításán dolgozzam, saját időbeosztással, miközben marad időm és energiám arra, hogy családanya, feleség és társ is lehessek.

Minden jel arra utal, hogy ez többé-kevésbé megvalósult, és a folyamat egyre izgalmasabb és különlegesebb kihívások elé állít. Mert nagyon sokat tanultam ebből a folyamatból, és máris több lettem, mint aki akkor voltam, amikor ezt az egészet eldöntöttem.

Zita az a vállalkozónő, aki kreatív emberként állandóan álmodik, tervez, alkot, és olyan csodákat hoz létre ékszereiben, amelyeket minden nő szívesen hord. Ékszerei nemcsak egy ruha kiegészítői, hanem mesés varázslatok, amellyel igazán azt az érzést kelti benned, hogy igazi Nő vagy.

Gyerekkora óta az ékszerek, a divat, a stílus bűvöletében él. Édesanyjától örökölte tehetségét és stílusérzékét, kisfia születése után felszínre került a mélyen szunnyadó alkotásvágy, így teljes erővel elkezdett alkotni. Szenvedélyessége és hitvallása visszatükröződik ékszereibe és mára már jól felismerhető Felvinczy stílus jellemzi ékszereit. Kreativitásában a művészekre jellemző hullámzó kedv kiegyensúlyozása és a vállalkozói lét adminisztrációs valamint pénzügyi feladatai jelentenek számára kihívást.

2015-ben indult el webáruháza is, amely most már az online világot kedvelők számára is elérhetővé teszi ezeket a különleges ékszereket. Munkái nem csak egyszerű tárgyak, hanem a nőiség megjelenítői is, ez az erő folyamatosan sugárzik belőlük, de ezzel együtt a nyitottság és a sérülékenység is. Ékszereivel emlékezteti a nőket azokra a belső és külső értékeikre, amelyek tudatában meg tudnak erősödni, szárnyra kapni, és kifele is sugározni a bennük lévő bölcsességet és szépséget.

Tervei között szerepel a nemzetközi piacra lépés, miközben tudja, hogy magára kell a legjobban vigyáznia, hiszen az ékszereket maga készíti. Zita nemcsak társ, anya, vállalkozó, hanem NŐ, akinek küldetése van, hogy ékszereivel többi nőtársán is segítsen.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Zita és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját, hogy értsd a küldetését „Nő vagyok és nem félek használni!”