Fürjes Orsolya

Fürjes Orsolya képe

Szeretném saját magam irányítani az életem, és eldönteni mikor és mennyi időt töltök el a családommal.

Orsolya, az EgészségTudatos nők biosminkese, az ArcSzíntér tulajdonosa. A smink világába 11 évesen csöppent bele, amikor egy táncfellépés előtt fél órával a tanár kijelentette, hogy „akin nincs smink, nem léphet fel!” A többiek gyorsan sminkelték, de ahogy belenézett a tükörbe csak egy bohócot látott, és tudta, hogy nem stimmel valami. Felnőttként már tervezőként került a divat világába és hamarosan megismerkedett a Zuii Organic-kal és Közép-Kelet Európa vezető sminkmesterét, akinél tanult. Fokozatosan áttért a bio szemléletmódra. Nem egyszerűen csak kerülte a káros összetevőket, hanem tudatosan keresni kezdte azt a szegmenst, ahol a legtisztább, vegyszer nélküli anyagokat használják. Orsi segít felismerni és kiküszöbölni a sminktermékek által kiváltott allergiát. Küldetése, hogy visszaadja az önbizalmad.

Te mindennap a tükörbe nézel, és keresed a hibákat önmagadon. Én is szoktam. Viszont én látom benned azt a lehetőséget, amit te nem. A sminkkel el lehet fedni a hibákat, kiemelni mindent, ami szép rajtad. Megmutatom neked, hogy te milyen sminkkel lehetsz olyan, mint a hivatásos fotómodellek és még photoshop se kell hozzá.

- vallja Orsi. Nemcsak termékeket, sminkszolgáltatást vehetsz nála igénybe, hanem személyes vagy csoportos sminkoktatásban is részt vehetsz. Folyamatosan képezi, fejleszti magát a smink és a vállalkozása területén.

Kihívást jelent számára, hogy közvetlen környezete nem mindig támogatja háromgyerekes családanyaként a vállalkozói ambícióit.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Orsolya és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját.