Győrvári Zsóka

Győrvári Zsóka képe

Egy vállalkozás bármennyire is jól működik, a fejlődéshez a tulajdonosoknak is időről időre megújulásra és fejlődésre van szüksége.

Zsóka, a Győrvári Kreatív Műhely tulajdonosa és vezetője. Hogy miért kerül be egy ilyen programba egy több mint egy évtizede működő vállalkozás vállalkozónője?

Zsóka testvérével közösen főként kreatív hostess ruhákat, kiegészítőket, sétáló óriásbábokat és promóciós textileket készít multinacionális cégeknek és ügynökségeknek. A két nővér cége immár 14 éve életképes a piacon, minden online marketing támogatottság nélkül. A világ és a piac azonban folyamatosan változik, és számtalan lehetőséget kínál, ezért érdemes mindent átgondolni az elmúlt évek tükrében. A magánéletbeli célok, a megváltozott piaci környezet, a családban dolgozunk témakörök még egy tapasztalt vállalkozónőt is kihívás elé állítanak, amelyet támogató közösségben könnyebb megoldani.

Zsóka a csoport résztvevőjeként tanulja a vállalkozásban szükséges szintugrás elengedhetetlen lépéseit, mint az elengedés, a delegálás fő szabályait, az online világ lehetőségeit, a másképp gondolkodást. Mindeközben gyakorlati tapasztalataival erősíti a csoportot.

Kihívást jelent számára a delegálás mikéntje és hogyanja a vállalkozás mindennapjaiban.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Zsóka és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor nézd meg honlapját.