Kovács Kriszta

Kovács Kriszta képe

Azért lettem vállalkozónő, hogy megváltsam a világot, és megtaláljam benne önmagam!

Kriszta a második gyermeke születése után az éjszakai szoptatások közötti időszakban nem tudott pihenni, ezért inkább elkezdett alkotni. Először fali dekorációkat készített, fa dobozokat díszített, újrahasznosított, blogot írt, később egyre több minden került fel a termékpalettájára.

Az alkotás feltöltötte, boldoggá tette, az energiái megsokszorozódtak. Először csak saját részre, azután az ismerősöknek készített ajándékokat, majd egyre több megrendelést kapott és így lett vállalkozó.

Vállalkozása egyedi ötletek megvalósításával foglalkozik. Saját ötlet alapján készít pl. csipeszekből ültetőkártya-tartót esküvőkre, iporka fali dekorációkat, díszít vállfákat, kavicsokat, dobozokat, különleges ajándéktárgyakat különböző technikákkal. Mindegyik terméke egyedi, így nem csak ő, hanem maga a megrendelő személyisége is benne van a késztermékben. Ha a termékei alapján ügyfelének eszébe jut valami, elkészíti, illetve ha nincs elképzelése, segít számára a megfelelőt kitalálni. Ezen kívül saját HOPPJULISKA márkanévvel forgalmaz fajátékokat, fonalakat, valamint kézműves foglalkozásokat, tanfolyamokat is tart. Megrendelésre külső rendezvényeken is nyújt kreatív szolgáltatásokat.

Krisztina legnagyobb kihívása, hogy főállása mellett mindazon ötleteket, amelyek ott rejlenek a fejében és post-itekre írva az asztalán, megvalósítsa a vállalkozásában úgy, hogy családjával is elegendő időt tudjon eltölteni.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Kriszta és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapjait:

www.anyocababoca.hu

www.hoppjuliska.hu

www.hoppmariska.hu