Kovács Zita

Kovács Zita képe

Olyan munkát kerestem, amit szívesen csinálok, változatos, valami újat hozok létre, és nem utolsó sorban magam osztom be az időmet és összeegyeztethető a családdal.

Zita, az a vállalkozónő, aki szeret a háttérben maradni, csendes egy nagy társaságban, talán ez az oka, hogy a webáruház formáját választotta a vállalkozásához. Ikrei vannak, ezért nem lepődünk meg azon, hogy a tevékenysége is ikrekkel kapcsolatos. Zita rengeteg ötlete lassan érnek tervvé majd konkrétummá a fizikai valóságban, de ha termékei elérték ezt az állapotot, akkor tudjuk megérte várni.

"Hagyni kell az ikreknél, hogy kifejlődjön az egyéniségük, de az a különleges kapcsolat, ami köztük van, az is maradjon meg”

- vallja Zita ikres anyukaként és vállalkozónőként. Ennek szellemében válogatja össze saját és más termékeit és kínálja azokat ikres szülőknek, vagy az ikreknek. Nemcsak arra gondol, hogy az ikrek mit viseljenek, mivel játszhatnak, hanem a szüleikre is. Számukra mesekönyveket, szakkönyvet és saját tervezésű és készítésű szoptatási naplót is kínál a webáruházában.

Kihívás számára, hogy ikrei mellett anyaként a harmadik gyerekére: a vállalkozására is több időt és energiát szánjon, ahhoz, hogy sikeres vállalkozónőnek érezze magát.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Zita és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját.