Molnár Krisztina

Molnár Krisztina képe

Az eddig megszerzett tudásomat, munkatapasztalatomat, kreativitásomat  és a kétkezi alkotás örömét igyekszem kamatoztatni egy rugalmas környezetben, amely a családommal összeegyeztethető.

Krisztina bőrdíszművesnek készült és tanult a kétkezi és kreatív szakmát azért választotta, mert élvezi, ahogyan egy ötlet, majd egy terv általa valósul meg, az első lépéstől egészen az utolsóig. Megszületik a rajzasztalon, alakul, fejlődik a termék, hogy aztán ott legyen a leendő tulajdonosa mindennapjaiban. Későbbi műszaki pályán szerzett tapasztalatai által megtanulta a pontos tervezést és a gyártási folyamatok precíz szervezését, anyagismeretet és technológiákat Az anyaság gondolkoztatta el, hogy saját lábra álljon és a vállalkozói formát választotta, a kreativitás és alkotás megéléséhez. A megszerzett tudással, tapasztalattal és kísérletező kedvvel a háta mögött született meg szinte egyik percről a másikra az Aktívfal majd ebből az inTér-Aktív nevű vállalkozása, amelynek célja a személyes igényekre szabott interaktív falak, bútorok és eszközök tervezése és gyártása.

Hitvallása, hogy

A saját igényeinkre szabott, izgalmas és inspiráló környezet nemcsak kiszolgál bennünket, hanem minőségi teret biztosít a mindennapi életünkhöz, jól szervezetté és hatékonyabbá teszi a munkahelyünket, és önfeledt szórakozássá teszi a tanulást.

Krisztinát a program ideje alatt az élet kihívásai próbára tették a lendületét mégsem veszítette el. Kreativitása és hozzáállása egy adott termék tervezéshez és gyártásához, azt mutatja, hogy nemcsak a szíve-lelke, hanem a praktikusság és használhatóság értékei is benne vannak az általa készített termékekben. Lehet ez a falon, lehet ez egy bútor, lehet fix, lehet mobil, lehet színes, lehet fekete-fehér, egy biztos, hogy az ötleteivel színesebbé és főként használhatóbbá teszi a környezetünket.

Krisztina számára a legnagyobb kihívás, hogy egyedi, kreatív megoldásaival megtalálja azokat, az ügyfeleket, akik megfizetik azt a hozzáadott értéket, amelyet termékei képviselnek.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Krisztina és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját.