Nezvál Eszter

Nezvál Eszter képe

Fontos számomra, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek és mások számára is hasznos. A meseterápiában megtaláltam a hivatásomat és emellett úgy osztom be az időmet, hogy a családomnak is elfogadható legyen, hiszen az elsődleges célom, hogy a gyermekeimből egészséges, boldog felnőtt váljon.

Eszter már gyerekkorában is a mesék világában élt, amelynek emlékeit a mai napig lelkében hordozza. Gyermekei megszületése után kezdte érezni, hogy dolga van a mesékkel, hogy nemcsak olvassa, hallgatja azokat, hanem tovább élnek benne. Olyan ő, mint régen a Táltos, aki mint lélekgyógyász és szertartásvezető szerepeiben meséli történeteit, amellyel emberek lelkének ad erőt a gyógyuláshoz és boldogsághoz.

Eszter amikor bekerült a programba már üzleti tervvel rendelkezett, de még épp a képzését folytatta, amely ahhoz volt szükséges, hogy vállalkozását elindítsa. Elvégezte Boldizsár Ildikó Metamorphoses Meseterápiás képzését, és azóta is tanulja, éli a meséket.

Hiszi, hogy a mese varázserejű, hogy olyan, mint az életünkben világító fáklya, útmutató jelzőtábla, amely nem hagyja, hogy eltévelyedve bolyongjunk a világban. „Ha a meséket hallgatva csak egy vándornak is sikerül rátalálnia a választás lehetőségére, s az útelágazásban eligazodnia, már érdemes volt” - vallja Eszter. Ezért mesél és ír meséket. A mesék varázsa körbelengi őt, és ha hallgatod te is ebben a varázsban részesülsz. Meseterepauta foglalkozás, mint alkalmazotti lét még nem létezik, ezért Eszternek csak egy út maradt - a vállalkozói út, amelyen néha könnyebb, néha nehezebb. Ezen az úton, ha néha meg is torpant, akkor a mese ereje újból felvértezte és a szívében hordott varázserejével neki indult ismét a Hetedhétországnak.

Neki köszönhetjük az első magyar vállalkozói mesét a hét nőről, akik elindultak, hogy vállalkozzanak. A „Szivárványszínű üveggolyó” mesénk már szimbolikus a VIP NŐK-nek.

Kihívást jelent számára, hogy a szívében rejlő mérhetetlen erőt és tudását ne felejtse el egy percre sem a vállalkozói úton, hiszen küldetése – „dolga van” - e világban.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Eszter és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját.