Prónay-Zakar Gina

Prónay-Zakar Gina képe

Mert ha már megtaláltam a hivatásomat, és vállaltam azt, akkor nem volt kérdés, hogy ennek a „vállalkozó” név és forma adja a legjobb keretet.

Gina, életmód-tanácsadó, motivációs tréner, a PCOS-es és inzulinrezisztens nők edzője, újságíró és mindez egyben, mint vállalkozónő. Pár évvel ezelőtt egy drasztikus döntést hozott az életében, amikor 12 év alkalmazotti munka után mindent itt hagyott és elment egy évre Spanyolországba, hogy megtalálja önmagát és főként a céljait. Már az ott megtett útja során, amelyet a libertad.blog.hu keresztül is megírt tisztázódtak benne álmai és küldetése. Érintettként hozta létre az első, kifejezetten IR-eseknek kialakított budapesti Libertad Mozgás és Életmódstúdiót. Programjával, az öt pillérre alapuló Libertad módszerrel, azoknak a nőknek segít személyi edzőként csapatával, akik életmódjukat akarják megváltoztatni önmagukért, testi és lelki egészségükért. 2016-ban már második stúdióját nyitotta meg Libertad 2 néven, ahol az új és régi ügyfelei már klubrendszeren belül élvezhetik a mozgás örömét és az ahhoz kapcsolódó programokat. Folyamatosan publikál a cikkeit a WMN-n olvashatod. Gina nemcsak egy személyi edző, küldetése van. Mozgásstúdiója a Libertad: az inzulinrezisztensek életmódváltó központja. Tudja, hogy az életmódváltozáshoz több minden kell, ezért önmagát és csapatát is folyamatosan fejleszti. Mottója: „Test, Lélek Szabadság.”

Gina számára a legnagyobb kihívás, hogy a sokrétű tevékenysége és az állandó szereplései mellett felvállalja önmaga számára is az általa is vallott ötödik, láthatatlan pillért, azaz az elegendő pihenőidőt.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Gina és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját.