Skita Erika

Skita Erika képe

Mert ott akartam lenni a gyerekeim mellett, és mert azt gondoltam, hogy van valami olyan nálam/bennem, ami nem jöhet elő alkalmazottként, és amit megéri továbbadni, mert mások számára is értékes és hasznos lehet.

Erika, az a vállalkozónő, aki mindig tele van ötletekkel, és akinek sosem elég a 24 óra. Ő az, aki a modern technológia eszközeit teljes körűen használja a vállalkozásukban, amelyet 2015 őszétől már férjével közösen visznek. Lehet náluk online saját videóikon vagy webináron keresztül is tanulni. A „Beszélj úgy, hogy érdekelje…” és a „Testvérek féltékenység nélkül” tréningek magyarországi hivatalos képviselői és a nemzetközi licensz alapján tartanak tréningeket magyar és angol nyelven. Fő területük az ÉQ - érzelmi intelligencia. Cégük neve „Értsünk szót” és ha ott vagy egy tréningjén, akkor érteni is fogod ezt a két szót, hogy mennyi minden rejlik mögötte. Szolgáltatásait szülőknek, pedagógusnak vagy egyszerűen neked ajánlja. Erika segítségével olyan érzelmi iránytű kerül a kezedbe, amellyel megtalálod az empátiára, türelemre és együttműködésre alapuló kapcsolatot magadban és környezetedben. Saját kiadványuk érzelmi intelligencia gyakorlatokat tartalmaz, amely most indul útjára több nyelven is a nemzetközi piacon. Erika sokat olvas és nemcsak szakkönyveket, hanem szórakoztató és szépirodalmat is. Mindezek mellett feleség, családanya és háztartást is vezet. Gyorsan tanul, állandóan jár az agya a következő munkánkon, projekteken és talán ez számára a legnagyobb kihívás, hogy ezt elengedje, hogy a feladatokat delegálja, és maximalizmusa során megértse, hogy pihenésre is kell időt szánni.

Ha úgy érzed szimpatikus számodra Erika és többet szeretnél tudni vállalkozásáról, akkor látogasd meg honlapját hogy meghalld, ami nem hangzott el…