Időmenedzsment

A tervezés, elengedhetetlen a vállalkozások életében, hiszen ez adja a hatékonyságunk fontos részét. Tervezni kell a bevételi lehetőségekkel, költségekkel, az erőforrásokkal, és persze leginkább az idővel. Ez az utolsó tényező pedig sajnos sokszor kimarad a tervezésből. Sokszor a 24 óra sem elég a privát és vállalkozói feladatokra. Mi a TITKA a betartható időbeosztásnak? Hogyan tudjuk mindezt mi is elérni? Hogyan tudunk fókuszálni, célokat kitűzni, és azok mentén maradni? Mely prioritások számítanak, és melyeket lehet elengedni? Hogyan lehet a szokásainkat ebbe az irányba mozdítani? Ebben segít csapatunk oszlopos tagja C. Szabó Helga, aki a VIP Nők számára időmenedzsment területén nyújt szolgáltatásokat egyéni és csoportos formában. Hogyan teszi mindezt?

Egyéni coaching lehetőség leírása: Van lehetőség egyénileg személyre szabottan elindulni egy coaching sorozattal, ha úgy érzed egyediek a problémáid, vagy egyszerűen nehezen tudsz egy csoport időpontjaihoz alkalmazkodni. A fókusz ebben az esetben teljes egészében Rajtad és a vállalkozásodon van. Így olyan eszközöket, módszereket hozok a találkozókra, amelyek ennek elérésében segítenek. További információk a Nők a Topon weboldalán!

Csoportos coaching lehetőség leírása: 6-10 fős csoportokban indítok időmenedzsment csoportos coachingot, amely ülések során egy tematika mentén dolgozunk az idővel kapcsolatos elakadásokon. Természetesen mindig szánunk figyelmet az egyéni kérdésekre is, hogy minden csapattag minél hatékonyabban tudja a saját életében megvalósítani az ülések során megtapasztaltakat. További információk ide kattintva.