Egy nő kérdései

Egy nő kérdései

Önéletrajzi ihletésű könyv, amely az élet folytonos változásáról, a változások követéséről és a vállalkozásról szól, kimondottan nőknek. Az elméletben tanultakat és gyakorlatban tapasztaltakat formálom gondolatokká, és foglalom egységbe az életről és a vállalkozásról, amelyhez női szemmel közelítek.

A magyar kérdőszavak világát használom vezérfonalként a könyv fejezeteinek címeiben és tartalmában. Kérdéseket vettek fel és azokra adom meg saját tapasztalataim alapján a válaszokat történetekkel és példákkal. Célom, hogy gondolatokat ébresszek az olvasóban, és arra ösztönözzem őket, hogy a feltett kérdésekre keressék meg a saját válaszaikat.

„Egy nő kérdései - Gondolatébresztő útikalauz az élet változásairól és a vállalkozásról” borítója

A könyv minden fejezete azt a kettősséget és párhuzamot mutatja meg, amelyet minden nő érez vagy érezhet, ha vállalkozónő. A könyv ÉLET szóval jelölt lapjain az érzelmi-tapasztalati tanulságok rajzolódnak ki, míg a VÁLLALKOZÁS címszó alatt az analitikus-racionális gondolatok jelennek meg – ahogyan az agyunk, jobb és bal agyfélteke működik.

Egy könyv, amelyben „egy nő” élettapasztalatai és vállalkozásfejlesztési tapasztalatai könnyen olvashatóan, tippekkel és gyakorlatokkal fűszerezve vizuális módon jelenik meg. A könyv magánkiadásban és korlátozott példányszámban kerül forgalomba. A könyv ára: 5990,- Forint.

Megrendelés

A könyvet megrendelni ide kattintva, majd az űrlapot kitöltve lehet.

Potápi Rita