Rólunk

Virtuális Inkubációs Program vállalkozóNőknek - VIP Nők

Küldetésünk, hogy olyan támogató és együttműködő, de egyben fejlesztő környezetet nyújtsunk vállalkozónőknek, amellyel önmagukban biztosabbá és vállalkozásukban sikeresebbé válnak, hogy elérjék céljaikat és megvalósítsák álmaikat.

Programunk zárt és csak regisztrált és tagok számára elérhető. A weboldalon keresztül különböző jogosultsági feltételek mellett férhettek hozzá az adott tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz.

Credo, azaz amiben hiszünk:

  • A vállalkozói létben is lehet úgy együttműködni, hogy a másik számára is jó legyen.
  • Tudatos tervezés nélkül nincs sikeres vállalkozás.
  • A vállalkozás sikeréhez szükséges, hogy önmagunk is fejlődjünk és önállóan tanuljunk.
  • Nem megosztunk, hanem megosztjuk az információkat.
  • Amihez nem értünk azt megtanuljuk, vagy delegáljuk másnak, aki ért hozzá.
  • Törekszünk az egyensúlyra, hogy jobban vállalkozzunk és éljünk.
  • Időt szánunk magunkra, mert megérdemeljük.
  • Hiszünk önmagunkban, a vállalkozásunkban.
  • Lehet, hogy más jobban, másképpen csinálja a vállalkozásfejlesztést. Mi így.
  • Hiszünk benned, mint vállalkozónőben, legyél te is VIP Nők tag!

Miért hoztuk létre?

Mert valljuk, hogy ezzel a programmal abban a folyamatban segítünk, amely téged, vállalkozónőt a tudatos vállalkozásvezetésre ösztönöz és megerősítünk, abban, hogy vállalkozni jó és képes vagy rá!

Miért virtuális?

A 21. században elkerülhetetlen, hogy éljünk az internet lehetőségeivel, és használjuk a technikai vívmányokat a vállalkozásfejlesztésben is. Földrajzilag és időben kötetlen formát biztosítunk a VIP NŐK kommunikációjához, így építve a VIP Nők virtuális vállalkozónői közösségét.

Miért inkubáció?

Támogató környezetet nyújtunk, hogy a vállalkozás hullámvölgyeit és hullámhegyeit ne egyedül éld meg. Megmutatjuk, hogy mások példáján keresztül is lásd, hogy ők is küzdenek, ugyanott tartanak, megoldást találnak. Tudástér szolgáltatásunkkal ösztönzünk az önálló tanulásra. Online felületeinken nyújtunk neked segítséget tervezéshez, együttműködéshez, kapcsolatépítéshez. A VIP Nők tagság kezdetekor a Pókháló kérdőívvel négy területen (vállalkozói személyiség, stratégia, pénzügy, innováció) mérjük fel, hogy hol tartasz, valamint további szolgáltatásokat nyújtunk számodra a tervezéshez, fejlődéshez. Nyomon követünk az év során.

Kiknek ajánljuk?

Neked, vállalkozónőnek, aki aktívan végzi vállalkozói tevékenységét és elfogadja a VIP Nők feltételeit.

Hogyan tesszük mindezt?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérd a részvételi feltételeket!

Sztori

Vállalkozóként, vállalkozói mentorként, trénerként több száz nővel találkoztam vállalkozói képzéseken, vállalkozásfejlesztési tanácsadásokon és üzleti modellezés műhelymunkákon.

Ez idő alatt egyre jobban érlelődött és erősödött bennem a VIP Nők gondolata. A gondolat lassan koncepcióvá érlelődött, amelyhez rátaláltam C. Szabó Helgára, a társamra, akivel ezt továbbgondoltuk, majd újabb csapattagokat kerestünk a közös munkához.

Arra a kérdésre kerestük folyamatosan a választ, hogy mire van valójában szüksége a nőknek, hogy vállalkozásba kezdjenek és vállalkozzanak. Természetesen vállalkozói ismeretekre és sok olyan tudásra, amelyek ma már képzéseken és online formában is elérhetőek. Speciális egyéni és csoportos tanácsadásokra, amelyek konkrét témakörhöz kapcsolódnak úgymint marketing, PR-kommunikáció, pénzügy, menedzsment. De legfőképp szükség van vállalkozói mentorálásra, amely folyamat során a mentor közös gondolkodásra serkenti, tudatoson segíti, és irányt mutat számára a vállalkozói lét útján, mint egy vállalkozói inkubációs programban. De mindez nem elég. Szükség van még a folyamatos önismeret fejlesztésére, tudatos tervezésre és önbizalom-növelésre is, hogy elhiggyük mi magunk is, hogy: Képesek vagyunk rá!

Ezért születetett meg a VIP Nők.

Potápi Rita

 

 

Íme, az első magyar vállalkozói mese 7 nőről, akik elindultak az úton, hogy vállalkozók legyenek. Te is egy lehetsz közülük! 

Megnézem a mesét

Csapatunk

C. Szabó Helga képe
Hiszek a kérdések erejében. A rendben. Hiszek abban, hogy a szemben ülő mindent meg tud oldani, hogy megvan a tudása, tapasztalata, kreativitása hozzá, hogy egyedül ő képes arra, hogy a helyzetet, amiben van, feloldja.
Potápi Rita képe
Hálás vagyok minden segítségért, amit a vállalkozói úton kaptam társaktól, ügyfelektől, partnerektől. Ezt szeretném most a szolgáltatásainkon keresztül visszaadni, azoknak a vállalkozónőknek, akik virtuálisan és/vagy személyesen kapcsolatban lépnek velünk
Dányi Renátó képe
Mindig is céltudatos voltam, már az egyetem évei alatt belekóstoltam a vállalkozás világába. Sajnos, egyből a grafikai stúdiók mély vizében találtam magam, mentőöv nélkül. Nagyon nehéz volt a kezdet. Sokat tanultam a hibáimból.
Lakatos Zsuzsa képe
Szeretnék mélyebben hozzájárulni a vállalkozást indítását tervező magánszemélyek, kezdő vállalkozók és kisebb cégek hatékony és optimális elindításához is.