A kevesebb néha több Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek

A kevesebb néha több Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek

2019. 05. 16.

Megjelent C. Szabó Helga első könyve "A kevesebb néha több címmel". Végre egy könyv, amelyet úgy olvasok, mintha egy regény lenne, olyan mintha rólunk írták volna.

Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek

Sokat olvasok, főleg módszertani könyveket pl. Motiváció 3.0 vagy az Előadók, tehát vagyok mindkettő egy valamiben közös, könnyen olvasható és egyben módszertanilag sokat nyújt számomra emberként és vállalkozóként is. Helga könyve számomra olyan, mint egy módszertani regény: gördülékeny,  jó olvasni (a férjem is olvassa), gyakorlati példákon keresztül teszi számunkra élvezetesebbé és közérthetőbbé a dolgokat, valamint rengeteg olyan információt hordoz, amelyet csak több könyv elovasása után tudnánk megszerezni.

Még valami - magyarul van.

Miért is más, mint egy  időmenedzsement könyv? 

Ezt  a legjobban Helga gondolataival tudom bemutatni:

NEM A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKSZIK

„Hanem a harmóniára. Olyan nincs, hogy egyszer megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt és minden probléma megoldódott, hiszen prioritásaink folyton alakulnak, változnak, és ez természetes. Abban segít, hogy hogyan mérd fel jól saját prioritásaidat, és állítsd őket az időd, de legfőképp boldogságod szolgálatába.” 

VÉGIG FOGJA A KEZED

,,A könyv felépítése úgy lett kialakítva, hogy az ötlet, gondolat megfoganásától - a tervezésen átvezető és  kivitelezésig tartó hosszú, de tartalmas úton végigkísér; és ami a legjobb, hogy a könyv struktúráját bármilyen problémádra, megoldandó feladatodra ráhúzhatod!”

ÚJ PERSPEKTÍVÁT NYÚJT

„Alapos kutatómunka, a témában szerzett lexikális tudás és szakmai tapasztalat adja a hatékony praktikák, tippek háttérországát; „Puding próbája az evés” alapon mindenképp érdemes szemezgetned, próbálkoznod, kísérletezned, hogy Te is megtaláld a neked való életvezetési technikákat - a könyvben van belőlük bőven! :)” 

NEM CSAK IDŐMENEDZSMENT

„Hanem önismereti utazás is. Alapvető, belénk, nőkbe rögzített dogmákat oszlat fel, és megtanít leszámolni valódi ellenségeinkkel, a bűntudattal és a megfelelési kényszerrel. Mindezt hiteles, hús-vér tapasztalatok és élmények megosztásával.”  

 

 

Ajánlom

 azoknak, akik a következő mondatokat már legalább egyszer kimondták életükben akár a magánéletben, akár a vállalkozásban:

  • Semmire sincs időm.
  • Nem tudok nemet mondani.
  • Összecsaptak a hullámok a fejem felett.
  • Nem tudom, hogyan tovább.
  • Elúszok a feladataimmal.
  • Senki sem segít.

Miről szól a könyv?

Ez a könyv szól az időbeosztásáról és a feladatok megosztásáról, a célokról, a tervezésről, a rendszerezésről, a fókuszról, az énidőről és főleg rólunk nőkről is. Egy utazás az időben és a saját életünkben, a napi teendőinkben, a vállalkozásunkban és az elképzeléseinkben, álmainkban.  

Hogyan tudhatsz meg többet?

Rendeld meg, olvasd el és ne felejts el Helgának közvetlenül visszajelezni, hogy hogyan hatottak rád a leírt gondolatok.

A kevesebb néha több

Itt megrendelheted: http://nokatopon.hu/a-kevesebb-neha-tobb-konyv-2/