Szolgáltatások

Programunk zárt és csak regisztrált és tagok számára elérhető. A weboldalon keresztül különböző jogosultsági feltételek mellett férhettek hozzá az adott tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz.

Küldetésünk, hogy olyan támogató és együttműködő, de egyben fejlesztő környezetet nyújtsunk vállalkozónőknek, amellyel önmagukban biztosabbá és vállalkozásukban sikeresebbé válnak, hogy elérjék céljaikat és megvalósítsák álmaikat.

Mit csinálunk másképp?

  • Együttműködő, támogató közösséget hozunk létre, és ezáltal te is többet adhatsz és kaphatsz a többi vállalkozónőtől.
  • Sokan küszködünk azzal, hogy túl sok, túl gyors, túl drága vagy nem elegendő az információ. Mi segítünk abban, hogy az általunk ismert információkat, módszereket összerendezve érd el.
  • Szolgáltatásainkban mi nem helyetted döntünk, hanem segítünk a számodra legjobb megoldást megtalálni, hogy azért felelősséget vállalj; és a vállalkozásodban tudatosan tervezd meg a lépéseidet!
  • Tervezéskor, tanácsadáskor, ha kell, szétszedjük és összerakjuk újból a vállalkozói elképzeléseidet, fejlesztéseidet, de úgy, hogy értsd és érezd ezt érted tesszük, azért, hogy magabiztos, sikeres vállalkozónő legyél és az is maradj!
  • Lehet, hogy más jobban vagy másképpen csinálja a vállalkozásfejlesztést, de mi így.
Stratégiatervező találkozó

Évi egy alkalommal csoportos találkozó vállalkozónőknek, amelyet csapatunk tart Bakonyszücsön, a Szerethető Zöld Házban. Célja a vállalkozások tervezése, fejlesztése, mérése és a vállalkozónő fejlődésének nyomon követése. 

Online tanácsadás

Milyen területeken tudod ezt a szolgáltatást elérni? A vállalkozásod területein, hogy a tudatos tervezést erősítsük, valamint Canvas üzleti modellezés. Miért online tanácsadás?

Iránytű program

Személyes vállalkozásfejlesztési tanácsadás, azok számára, akik egy adott pillanatban szükségét érzik, hogy velünk vagy az általunk ajánlott szakértővel leüljön, megtervezze, átbeszélje a vállalkozása következő lépéseit. Lehet egy új termék, szolgáltatás bevezetése vagy egy stratégiai tervezés.

Egyéb szolgáltatásaink

Vállalkozói önbizalom növelése

A Gyakorlat-Tár olyan teszteket, tippeket, feladatokat tartalmaz, amelyek az önbizalmadat vagy a vállalkozói önbizalmadat erősítik, fejlesztik. Töltsd ki őket és nézd meg, hogy hol is tartasz most, és mi az, amelyen még lehetne fejleszteni. Megjelenik a „Láthatatlan a NŐ?” című könyv önálló mellékleteként.

Önbizalom növelése Szabó Renátával

Az önbizalom is fejleszthető.

Keresd fel Szabó Renáta pszichológust a Láthatatlan a Nő? című könyv társszerzőjét, aki az önbizalom és a vállalkozónői önbizalom fejlesztésében tud neked segíteni.

Elérhetősége: szaborenata.hu