Szolgáltatások

Vállalkozásfejlesztés másképp


Együttműködő, támogató közösséget hozunk létre, és ezáltal te is többet adhatsz és kaphatsz a többi vállalkozónőtől.


Mi segítünk abban, hogy az általunk ismert információkat, módszereket összerendezve érd el.

Tervezéskor, tanácsadáskor, ha kell, szétszedjük és összerakjuk újból a vállalkozói elképzeléseidet, fejlesztéseidet, de úgy, hogy értsd és érezd ezt érted tesszük, azért, hogy magabiztos, sikeres vállalkozónő legyél és az is maradj!


Sokan küszködünk azzal, hogy túl sok, túl gyors, túl drága vagy nem elegendő az információ.

Szolgáltatásainkban mi nem helyetted döntünk, hanem segítünk a számodra legjobb megoldást megtalálni, hogy azért felelősséget vállalj; és a vállalkozásodban tudatosan tervezd meg a lépéseidet!


Lehet, hogy más jobban vagy másképpen csinálja a vállalkozásfejlesztést, de mi így.

Szolgáltatások

Stratégiatervező találkozó

Évi egy alkalommal csoportos találkozó vállalkozónőknek, amelyet csapatunk tart Bakonyszücsön, a Szerethető Zöld Házban. Célja a vállalkozások tervezése, fejlesztése, mérése és a vállalkozónő fejlődésének nyomon követése.

Saját fejlesztésű módszertanon alapuló két-háromnapos találkozó, amelyen az ismeretek bővítése mellett, lehetőség van a kapcsolatépítésre és a feltöltődésre. A nyugodt környezet és csapatunk szakértelme a biztosítéka annak, hogy feltöltődve és új inspirációkkal felvértezve térj vissza a vállalkozás mindennapjaiba.

Online tanácsadás

Milyen területeken tudod ezt a szolgáltatást elérni? A vállalkozásod területein, hogy a tudatos tervezést erősítsük, valamint Canvas üzleti modellezés.
Miért online tanácsadás?

  • Mert, akárhonnan elérheted, csak internet csatlakozás és egy online program használata szükséges hozzá.
  • Mert, így is lehet személyes, hiszen a videón keresztül láthatjuk egymást.
  • Mert, az online programon keresztül nem lesz többlet költséged.
  • Mert tudsz olyan dolgokat is mutatni, amihez online elérés szükséges.
  • Mert, a tanácsadás alatt is kaphatsz olyan anyagokat, információkat, amelyeket rögtön meg tudsz nyitni és kérdezni hozzá.
  • Mert, ha elakadtál a hosszas személyes időpont-egyeztetés helyett gyorsabban tudunk időpontot egyeztetni hozzá.
  • Mert, időben rugalmasabbak tudunk lenni. Hiszen nem kell egy fizikai helyre oda és visszautazni. Ezáltal időt és pénzt spórolsz magadnak, a vállalkozásodnak és persze nekünk is. Így mindenki jól jár.

Iránytű program

Személyes vállalkozásfejlesztési tanácsadás, azok számára, akik egy adott pillanatban szükségét érzik, hogy velünk vagy az általunk ajánlott szakértővel leüljön, megtervezze, átbeszélje a vállalkozása következő lépéseit. Lehet egy új termék, szolgáltatás bevezetése vagy egy stratégiai tervezés.

Ezen a tanácsadáson nemcsak a vállalkozónő, hanem társai is részt vehetnek, akik érintettek, érdekeltek az adott fejlesztésben. Ha szükséged érzed, hogy egy iránytű legyen a kezedben, amely segít az új út megtalálásában, akkor számodra való ez a szolgáltatásunk!

  • Stratégiatervezés (egyéni és/vagy páros)
  • Canvas üzleti modellezés (egyéni és/vagy páros)
  • Célkitűzés (egyéni és/vagy páros)