Szolgáltatások

Programunk zárt és csak regisztrált és tagok számára elérhető. A weboldalon keresztül különböző jogosultsági feltételek mellett férhettek hozzá az adott tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz.

Küldetésünk, hogy olyan támogató és együttműködő, de egyben fejlesztő környezetet nyújtsunk vállalkozónőknek, amellyel önmagukban biztosabbá és vállalkozásukban sikeresebbé válnak, hogy elérjék céljaikat és megvalósítsák álmaikat.

Mit csinálunk másképp?

  • Együttműködő, támogató közösséget hozunk létre, és ezáltal te is többet adhatsz és kaphatsz a többi vállalkozónőtől.
  • Sokan küszködünk azzal, hogy túl sok, túl gyors, túl drága vagy nem elegendő az információ. Mi segítünk abban, hogy az általunk ismert információkat, módszereket összerendezve érd el.
  • Szolgáltatásainkban mi nem helyetted döntünk, hanem segítünk a számodra legjobb megoldást megtalálni, hogy azért felelősséget vállalj; és a vállalkozásodban tudatosan tervezd meg a lépéseidet!
  • Tervezéskor, tanácsadáskor, ha kell, szétszedjük és összerakjuk újból a vállalkozói elképzeléseidet, fejlesztéseidet, de úgy, hogy értsd és érezd ezt érted tesszük, azért, hogy magabiztos, sikeres vállalkozónő legyél és az is maradj!
  • Lehet, hogy más jobban vagy másképpen csinálja a vállalkozásfejlesztést, de mi így.
Turbó program

Egyéves, saját fejlesztésű módszertanon alapuló, rendszeres időközönkénti csoportos találkozók vállalkozónőknek, amelyet egy business coach és egy vállalkozói mentor tart. Célja a vállalkozások tervezése, fejlesztése, mérése és a vállalkozónő fejlődésének nyomon követése.

Tudástér

Összegyűjtöttünk, megírtunk, megrajzoltunk olyan gyakorlati tapasztalatokat tartalmazó tudásanyagokat vagy gyakorlatra ösztönző feladatokat, amelyek segítenek meked, hogy a vállalkozásoddal kapcsolatban felmerülő kérdésekre gyakorlatias, megoldás-orientált válaszokat sajátíts el.

Online tanácsadás

Milyen területeken tudod ezt a szolgáltatást elérni? A tudatos tervezés területein, Canvas üzleti modellezés, időmenedzsment területén. Miért online tanácsadás?

Iránytű program

Személyes vállalkozásfejlesztési tanácsadás, azok számára, akik egy adott pillanatban szükségét érzik, hogy velünk vagy az általunk ajánlott szakértővel leüljön, megtervezze, átbeszélje a vállalkozása következő lépéseit. Lehet egy új termék, szolgáltatás bevezetése vagy egy stratégiai tervezés.

Egyéb szolgáltatásaink

Vállalkozói önbizalom növelése

Segítünk, hogy megéld a fent és lent érzéseket a vállalkozói létben, és ehhez a közösség ott lesz számodra, hogy hálót nyújtsunk neked! 

Vállalkozói közösség

Együttműködő, támogató vállalkozói közösség tagja leszel, ahol annyit adhatsz és kaphatsz, amennyit akarsz, ahol baráti és üzleti kapcsolatokat építhetsz!

Turbó csoportos vállalkozói inkubációs program

Egyéves, saját fejlesztésű módszertanon alapuló, rendszeres időközönkénti csoportos és személyes találkozók vállalkozónőknek. 

Tervezés támogatása vállalkozói utadon

Online tanácsadásainkon keresztül segítjük a tervezést, a döntés előkészítést, hogy vállalkozásodban felelős döntéseket tudj meghozni.

Önálló tanulás segítése

Segítünk számodra, összerendezett, praktikus, vizuális tudásanyagokat adni, amellyel fejlesztheted tudásodat és a vállalkozásodat!

Bemutatkozási lehetőség

Lehetőséget adunk neked, hogy programunkon belül és kapcsolataink által megmutasd magadat, mint vállalkozónő és bemutasd a vállalkozásodat!