VIP Nők blog

Láthatatlan a nő? - Gondolatébresztő útikalauz a vállalkozónői önbizalomról
2021. 11. 04.
Egy könyv nem csak vállalkozónőknek

Az elmúlt két év megbolygatta az egész világot - fizikailag, lelkileg és szellemileg egyaránt. A kiszámíthatatlan tényezővel találta szemben magát mindenki, főleg a vállalkozók. Ez az időszak arra sarkallt minket, hogy befejezzük a könyvet, amely elsősorban a vállalkozónői önbizalomról szól.

egy Nő kérdései
2020. 10. 28.

egy Nő kérdései

Gondolatébresztő útikalauz az élet változásairól és a vállalkozásról.

Minden ember életében egyszer eljön a pillanat, amikor elgondolkodik addigi életéről, arról, hogy mit is tett le a társadalom asztalán. Felmerülnek benne kérdések, hogy milyen értékeket képvisel és milyen értékrendszer szerint él és mutat példát.

Start - Stratégiatervezés
2020. 02. 25.

Start - Stratégiatervezés

Vállalkozónőként hamar megtanultam, hogy tervezés nélkül sokkal bonyolultabban, nehezebben lehet haladni a vállalkozói úton. Vajon Magyarországon hány mikrovállalkozónak van stratégiája? Gondolkoznak rajta egyáltalán, vagy csak ösztönből, tűzoltásszerűen  haladnak egyik napról a másikra?  Tapasztalataim szerint igen. A tervezésre nem vagy kevés időt szánnak, pedig egy-két nap alatt mérföldköveket lehet letenni a célok elérésében.

De mit is jelent a stratégia? 

A tervezés új generációja, azaz Kreatív Évtervező 3.0 a 2020-as évre!
2020. 01. 08.
Januári fogadalmak kontra tervezés

Minden évben a januárt a fogadalmak kísérik. Szerencsére én már legalább másfél évtizede felhagytam a fogadkozással, fogadalmakkal. Rájöttem, hogyha csak fejben fogadom meg őket vagy akár papírra is vetem őket, nem használnak. Ma már a tervezésben és a stratégiában hiszek.

Oldalak