Jogi nyilatkozat

A www.vipwomen.hu domain néven elérhető weboldalt a Konzul 11 Oktatásszervező, Tanácsadó és Szolgáltató Bt. /Konzul 11 Bt. üzemelteti. A weboldal látogatásával elfogadja az alábbi feltételeket.

A www.vipwomen.hu tulajdonosa és üzemeltetője:

Konzul 11 Oktatásszervező, Tanácsadó és Szolgáltató Bt. /Konzul 11 Bt.
(Továbbiakban „Üzemeltető”)
Székhely: 8572 Bakonyszücs, Petőfi u. 11.
Cégjegyzékszám: Cg. 19-06-510086
A nyilvántartást vezető bíróság: Veszprém Megyei Bíróság
Adószám: 21988802-1-19
Bank és bankszámlaszám: Hungária Takarék 71800013-11103004
Képviselő neve: Potápi Rita, ügyvezető
Elektronikus elérhetőség: vipwomen@vipwomen.hu
A Konzul 11 Bt. a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja.

Szerzői jogok

A weboldal szerzői jogvédelem alá tartozik. A tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, kinyomtatni, azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni kizárólag az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Szigorúan tilos a www.vipwomen.hu weboldalon található bármely tartalom kereskedelemi célból történő forgalomba hozatala, vagy bármely formában történő terjesztése, értékesítése.

A www.vipwomen.hu információi, felelőssége, felelősség kizárása

A www.vipwomen.hu  weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül ajánlattételnek.

Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a www.vipwomen.hu  használatával kapcsolatosak; használatából, vagy használatra képtelen állapotából származnak; a www.vipwomen.hu nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek. A vipwomen.hu weboldal biztonságos üzemeltetése érdekében az üzemeltető mindent megtesz, ezen kívül azonban nem vállal garanciát az oldal biztonságáért, vírusoktól, kémprogramoktól való mentességéért, megszakítás nélküli működéséért.

Kapcsolódó honlapok által rendelkezésre bocsátott anyagok

Az üzemeltetőt nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a www.vipwomen.hu weboldalhoz kapcsolódnak.

Személyes adatok védelme

Az üzemeltető a személyes adatok védelmét az Adatkezelési tájékoztató szerint biztosítja. Jelen jogi nyilatkozatot az üzemeltető bármikor jogosult egyoldalúan módosítani. A jelen jogi nyilatkozattal illetve a VIP Women/VIP Nők szolgáltatásaival, valamint a www.vipwomen.hu  portállal kapcsolatos esetleges kérdéseit, észrevételeit várjuk a vipwomen@vipwomen.hu e-mail címre!

Üdvözlettel és köszönettel
Üzemeltető