A tervezés új generációja, azaz Kreatív Évtervező 3.0 a 2020-as évre!

A tervezés új generációja, azaz Kreatív Évtervező 3.0 a 2020-as évre!

2020. 01. 08.

Minden évben a januárt a fogadalmak kísérik. Szerencsére én már legalább másfél évtizede felhagytam a fogadkozással, fogadalmakkal. Rájöttem, hogyha csak fejben fogadom meg őket vagy akár papírra is vetem őket, nem használnak. Ma már a tervezésben és a stratégiában hiszek.

Januári fogadalmak kontra tervezés

Biztosan ez azért is alakult így ki bennem, mert idén már 15 éve vállalkozónő vagyok. Előtte nemzetközi munkát végeztem majdnem 10 évig ott kötelező volt a tervezés, nyomonkövetés, ellenőrzés és értékelés. Hiszem, hogy ott alakult ki bennem a rendszerek szeretete és a rend megléte. A mai napig szeretem, ha rend van körülöttem, akkor jobban tudok dolgozni, figyelni és fókuszálni.

Az elmúlt években a fókusz az életem privát részén volt és van, ezért lehetett kevesebb hírlevelet, blogposztot látni ezen az oldalon. Persze a háttérben ugyanúgy dolgoztam és vállalkozónőket oktattam (Dobbantó Program), valamint fejlesztettem tanácsadóként is. A mai napig is vannak vállalkozónő mentoráltjaim.

2020-as tervek

Az idei év: 2020 számomra a vállalkozónőkké. Így sok olyan információ megosztását és programot tervezek, amelyek Rólunk vállalkozónőkről és Nekünk, Nektek vállalkozónőknek szól. Lesznek már ismerős témák és talán lesz valami újdonság is. Egy biztos, hogy sok gyakorlatorientált információ lesz és örülnék, ha ti is megosztanátok velem a vipwomen@vipwomen.hu emailcímen, hogy milyen segítségre is lenne szükségetek.

2020-ra már kész a terv és a hozzáillő stratégia is. Hogy hogyan csinálom? Mindig is  a vizuális stratégiában hittem és hiszek, ezért megrajzoltam és megírtam, fókuszpontokat és célokat is meghatároztam. Nagy feladatok várnak rám még mindig a privát életben, a budapesti majdnem 20 év után egy zsákfaluba költöztünk a Bakonyba 2 éve így sok mindent újra kellett felépíteni. Azóta legtöbb esetben online dolgozom és így tartom a kapcsolatot a világgal. Vállalkozónőként pedig a VIPNők további programjain dolgozom, amely online módon történik továbbra valamint néhány stratégiatervező workshopok lesznek itt a vendégházunkban, ahol személyesen is találkozhatunk.

Ez a blogbejegyzés, azonban a tervezésről szól, nemcsak a sajátomról, hanem a Tietekről is. Már évekkel ezelőtt közösen fejlesztettünk egy kreatív évtervezőt C. Szabó Helgával kimondottam vállalkozóNőknek. Természetesen férfiak ugyanúgy használhatják!

Megfogalmazódott ugyanis bennünk még akkor, hogy talán a nőknek jobban tetszene, ha több vizualitással lenne elkészítve a tervező, nemcsak szöveggel, sablonokkal, hanem olyan igazi színes-szagos dolog, amelyet szívesen veszünk a kezünkbe, egyedül, de többedmagunkkal is ki tudjuk tölteni, tudunk rajta gondolkozni - időt hagyni- tervezni és amelyet szívesen veszünk a kezünkbe az évfolyamán is hiszen színes, könnyen érthető, segít, hogy a célokra fókuszáljunk, de ott a lehetőség is, hogy akár a részletekbe is belemerülhetünk. 

Kreatív Évtervező 3.0 megújult külsővel

Idén megszületett a Kreatív évtervező 3.0, amellyel Helga a régebbi tervezőket már egy újabb szintre emelte és így nyomtatva vagy akár digitálisan is ki tudod tölteni. 

A kreatív évtervező egyedi a piacon, hiszen ez nem egy egyszerű sablon, hanem egy összefogott, jól strukturált sorvezető. Egy olyan napló, amely nem csak a célok felállításában segít, hanem abban is, hogy meglásd, hogyan hangolhatóak össze a céljaid, hol vannak az akadályok és hogyan lehet elkerülni őket, vagy megoldást találni rájuk. A tervező végigvezet az egész célállítás folyamatán, a pénzügyi tervezésen, a mérföldkövek kitűzésén, a főbb lépések átgondolásán, de még a marketing stratégia felállításán is. 

Mi jellemző rá?

  • Vállalkozóktól vállalkozóknak. Kifejezetten vállalkozóknak készítettük. 
  • Jelenleg a piacon egyedülálló ez a kreatív tervező, amely több egy egyszerű füzetnél. Más évtervezővel találkozhatsz, de az nem Kreatív évtervező.
  • Inspiráló.
  • Kreatív.
  • Szerethető.
  • Vidám.
  • Részletes.
  • Feladat-orientált.

Kedvet kaptál? Kattints és rendeld meg! Mi kelhet még egy jó tervezéshez? Talán egy csésze kávé vagy tea. Inspiráló zene és nyugodt környezet. Szakíts rá időt és tervezd meg a 2020-as évedet! 

Utóirat: Ha valami mást is szeretnél vagy ajándékba vennéd barátnőnek, családtagnak, akkor néz körül az oldalon! Találsz még Kreatív Családtervezőt, Kreatív Blogtervezőt, Kreatív Projektervezőt! 

Jó tervezést, ha segítségre lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot!