Akkor most ez egy tojáskeltető és ti vagytok a tyúkanyók?

Akkor most ez egy tojáskeltető és ti vagytok a tyúkanyók?

2006. 03. 01.

Az inkubáció szó jelentése a kislexikon szerint: „A madártojások keltési ideje; tojások mesterséges keltetése inkubátorokban.” Egy kotlós átlagosan 21 napot ül egy tojáson, néha többet. Nem vagyunk tyúkanyók. Vállalkozónők vagyunk, akik hiszünk abban, hogy az önbizalom, a tudatos tervezés, az önálló tanulás és az együttműködés azok az értékek, amelyeket mi magunknak vallunk és emgosztunk Veled is, létrehoz egy VIP Nők közösséget, amelynek tagja lehetsz Te is.

Mi az inkubáció szó alatt nem azt a fajta inkubációt értjük, amikor bemész egy inkubátorházba és ott bérelsz egy irodát, számítógépet és telefont a vállalkozásod működtetéséhez vagy egy műhelyt, ahol alkothatsz és ide még a cégedet is bejegyezheted. Nem is azt a fajta inkubációt értjük, amikor pályáznod kell, hogy több száz jelentkező közül kiválasszák azt az ötöt, aki bekerül egy inkubációs folyamatba és csak nekik segítenek a vállalkozása elindításában vagy felvirágoztatásában.

Mi azt értjük alatta, hogy itt vagy köztünk bemutathatod történetedet, vállalkozásodat, üzleti kapcsolatokat építhetsz, tudásanyagainkkal segítünk neked, hogy fejleszd a vállalkozásodat, megoszthatod kérdéseidet, kétségeidet velünk és mi online tanácsadáson keresztül keressük meg közösen veled a jó megoldást számodra. Bárhol is élsz az országban, bármilyen terméked vagy szolgáltatásod van, bármekkora is a vállalkozásod itt lehetsz a VIP NŐK közösségében és programunkkal támogatunk téged, hogy vállalkozónőként fejlődj és építsd önmagad! Ez a virtuális inkubációs program (VIP) persze nem dédelgetést jelent. Egy együttműködő, pozitív gondolkodású, támogató környezetet nyújtunk neked, amelyben neked is tenned kell. Dolgoznod, tanulnod, fejlődnöd és tudatosan kell építened a vállalkozásodat, azért, hogy elérd a céljaidat és megvalósítsd az álmaidat. Mi ebben minden elméleti és főleg gyakorlati tudásunkkal valamint a rendelkezésre álló eszközeinkkel támogatunk Téged. A VIP Nők programba egyéves jelentkezést fogadunk el, amely során a Pókháló-val mérjük, hogy honnan-hova jutsz el az egy év során. Ez idő alatt nyomon követjük azt is, hogy mit teszel önmagadért és a vállalkozásodért, ha igényled online tanácsadáson keresztül a rendelkezésedre állunk, hogy segítsük ezt a folyamatot. Hiszünk abban, hogy programunkkal, olyan segítséget kapsz, amely megerősít Téged a vállalkozónői szerepben és ha teszel Te is érte, fejlődni és növekedni fog a vállalkozásod is. Csak vállalkozónőknek! Legyél Te is a VIP Nők közössége tagja!