Küldetésünk

Küldetésünk

2006. 03. 01.

Itt elolvashatod, hogy mit MIÉRT csinálunk!

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy olyan támogató és együttműködő, de egyben fejlesztő környezetet nyújtsunk vállalkozónőknek, amellyel önmagukban biztosabbá és vállalkozásukban sikeresebbé válnak, hogy elérjék céljaikat és megvalósítsák álmaikat.

Miért hoztuk létre?

Mert valljuk, hogy ezzel a programmal abban a folyamatban segítünk, amely téged, vállalkozónőt a tudatos vállalkozásvezetésre ösztönöz és megerősítünk, abban, hogy vállalkozni jó és képes vagy rá!

Miért virtuális?

A 21. században elkerülhetetlen, hogy éljünk az internet lehetőségeivel, és használjuk a technikai vívmányokat a vállalkozásfejlesztésben is. Földrajzilag és időben kötetlen formát biztosítunk a VIP NŐK kommunikációjához, így építve a VIP Nők virtuális vállalkozónői közösségét.

Miért inkubáció?

Támogató környezetet nyújtunk, hogy a vállalkozás hullámvölgyeit és hullámhegyeit ne egyedül éld meg. Megmutatjuk, hogy mások példáján keresztül is lásd, hogy ők is küzdenek, ugyanott tartanak, megoldást találnak. Tudástér szolgáltatásunkkal ösztönzünk az önálló tanulásra. Online felületeinken nyújtunk neked segítséget tervezéshez, együttműködéshez, kapcsolatépítéshez. A VIP Nők tagság kezdetekor a Pókháló kérdőívvel négy területen (vállalkozói személyiség, stratégia, pénzügy, innováció) mérjük fel, hogy hol tartasz, valamint további szolgáltatásokat nyújtunk számodra a tervezéshez, fejlődéshez. Nyomon követünk az év során.

Kiknek ajánljuk?

Neked, vállalkozónőnek, aki aktívan végzi vállalkozói tevékenységét és elfogadja a VIP Nők értékeit és feltételeit.