Meet up, mert találkozni jó

Meet up, mert találkozni jó

2016. 04. 05.

Ami már jól működik a világban, azt használjuk is. A meetup.com rendszere kitűnő találkozási lehetőségeket nyújt számodra, hogy érdeklődésed, tevékenységed és tartózkodási helyed szerint keress újabb találkozási, üzleti kapcsolati lehetőségeket!

Megismerkedhetsz tőlünk függetlenül más emberekkel, gondolatokkal, helyekkel. Ezen a felületen külföldi találkozók helyszíneit és időpontjait is nyomon követheted. 2012 júniusában alapították a meetup.com-ot és 2014-ben már 190 országban és több mint 13 millióan használták. Nem is akarunk vele versenyezni, viszont kitűnő online felületet biztosít mindenki számára, hogy találkozókat, rendezvényeket szervezzen. Más most találhattok rajta üzleti találkozókat és nem üzleti reggeliket is. Jelentkezz be és böngészd az oldalt, hogy neked mi tetszik és számodra mi a jó!

Ezt tesszük mi is. A meetup felületen már meg találhatsz minket a Csak vállalkozónőknek! néven. Ezeken a havonta megrendezésre kerülő másfél órás eseményeken interaktív módon beszélgetünk egymással azokról a témákról, amelyeket ti is javasolhattok, illetve amelyekről lehet, hogy máshol nem mertek kérdezni. Nálunk ezt is lehet, hiszen magunk között vagyunk. Számunkra, fontos, hogy ti is megosszátok a tapasztalataitokat velünk és a többiekkel, hiszen mi is vállalkozónők vagyunk és nincs a kezünkben a „bölcsek köve”.

A VIP Nők saját rendezésű találkozóit népszerűsítjük ezen a felületen. A rendszer alkalmas arra, hogy az ország bármely területén megrendezésre kerülhessenek VIP Nők találkozók, amelyeket ti is megszervezhettek, persze a mi tudtunkkal. Jelezzétek felénk, ha ilyen eseményt szerveznétek a nevünkkel! 

A VIP Nők találkozók célja, hogy egymást személyesen is megismerjétek, és üzleti kapcsolatokat építsetek. Ezek a rendezvények nyitottak lesznek más résztvevők számára is. Meet up, mert találkozni jó.