Nő a köbön. Önismeret, önbizalom és önértékesítés

Nő a köbön. Önismeret, önbizalom és önértékesítés

2016. 03. 24.

Nő a köbön - Magamat építem. Önismeret, Önbizalom, Önértékesítés. Három szó és mennyi bizonytalanság, kérdés, feladat, amelyen nap mint nap dolgoznunk kell nőként és vállalkozónőként is. A VIP Nők hivatalos facebook oldala a Nő a köbön. Miért egy másik név és egy másik arculat?

Egy marketinges rögtön felkapná a fejét és azt kérdezné, hogy más a név, más a logó – ez totális bukás marketing szempontból. Lehetséges, de szerintünk nem az, csak valami más.

Mi vállalkozónők ugyanis nemcsak vállalkozók vagyunk, hanem nők is, amelybe beletartozik az is, hogy valaki lánya, valaki anyja, valaki felesége, valaki testvére, valaki barátnője, hogy háziasszony és még sok minden más is vagyunk egy személyben. Ez a sok minden nem is fér bele a VIP Nők vállalkozásfejlesztési-inkubációs programjának keretei közé. Mi azonban szeretnénk olyan dolgokról is írni, olyan gondolatokat, érzéseket és képeket megosztani, amely azzal függ össze, hogy vállalkozónőként is nők vagyunk. Ezzel a léttel pedig, oly sok minden összefügg! Kérdéseket és válaszokat keresünk ezen a közösségi fórumon, az önismeret, önbizalom, önértékesítés hármas értékrendszerében. Itt van lehetőségünk arra, hogy egy kötetlenebb formában beszéljünk veletek és a nagyvilággal arról, amit gondolunk nőként az életről, családról, vállalkozásról, önmagunkról. Itt osztjuk meg gondolatainkat, jó példáinkat, humorosabb észrevételeinket vagy kérdőíveinket is. Likeold az oldalunkat! https://www.facebook.com/noakobon/