Pókháló, mint a vállalkozásod mérőeszköze?

Pókháló, mint a vállalkozásod mérőeszköze?

2016. 03. 16.

Pókháló? Vállalkozás mérőeszköze? Egy zseniális háló vagy csak egyszerű mérés? Neked melyik a szimpatikusabb?

Pókhálóról, háziasszonyként először a rendrakás jut eszünkbe, másodszor pedig egy szorgalmas állat által megszőtt zseniális háló.

A VIP Nők pókhálója pedig a mérést segíti, hogy mi hatékonyabban tudjunk neked szakmai támogatást adni. Játssz velünk és nézzük meg közösen, hogy milyen a vállalkozásod pókhálója! Hol erős és rugalmas a pókháló szála, és hol kellene egy kicsit javítani rajta. A Pókháló kérdőív a vállalkozásod életképességének négy alapvető területét vizsgálja. Minden negyednek megvannak a maga erősségei és lehetséges veszélyei. A kérdőív feltérképezi az alapvető területeket, hogy te, mint vállalkozó a lehető legjobban ki tud használni az erősségeidet, és a lehető legkisebbre visszaszorítsd a veszélyeid hatását. Vannak benne kérdések, amelyre rögtön nemleges választ fogsz adni. Érdemes majd ezeken a kérdéseken is elgondolkodnod, hogy vajon van-e dolgod velük vagy csak mi vagyunk ilyen kíváncsiak?

A Pókháló négy területe a következő:

Személyiség, azaz Te, mint vállalkozó.
Stratégia, azaz hogyan gondolkodsz a vállalkozásodról.
Pénzügyek, azaz hogyan állsz a pénzügyi kérdésekhez.
Innováció, azaz mennyit foglalkozol a termékeid/szolgáltatásaid fejlesztésével.

A kérdőív kitöltésének eredményeként egy „Pókháló” diagramot kapsz, amely megmutatja neked, hogy a négy terület közül melyiken érdemes még fejlesztened. Ebben a fejlesztésben adunk neked segítséget tudásanyagainkkal és online tanácsadásainkkal. Ha szeretnéd, hogy a Pókháló egy erős, de mégis rugalmasan reagáló, sikerrel átitatott vállalkozói hálóvá váljon, akkor nézd meg szolgáltatásainkat, és tervezz tudatosan, építs és kapcsolódj!

Regisztrált felhasználóként te már kitöltheted a saját pókháló kérdőívedet a vállalkozásodról. Ha egy részletesebbet szeretnél és valóban tudni akarod, hogy hol is lehetne rugalamasabb a pókhálod, akkor kérd az online tanácsadást a kapcsolat oldalon!