Start - Stratégiatervezés, de mit is jelent a stratégia? 

Start - Stratégiatervezés, de mit is jelent a stratégia? 

2020. 02. 25.

Vállalkozónőként hamar megtanultam, hogy tervezés nélkül sokkal bonyolultabban, nehezebben lehet haladni a vállalkozói úton. Vajon Magyarországon hány mikrovállalkozónak van stratégiája? Gondolkoznak rajta egyáltalán, vagy csak ösztönből, tűzoltásszerűen  haladnak egyik napról a másikra?  Tapasztalataim szerint igen. A tervezésre nem vagy kevés időt szánnak, pedig egy-két nap alatt mérföldköveket lehet letenni a célok elérésében.

A stratégia, olyan koncepció, amely rögzíti a vállalkozás hosszú távú célkitűzéseit, meghatározza a célok megvalósuláshoz szükséges erőforrásokat, és meghatározza a lényegesebb fejlesztési akciókat.

Minek van rá szükséged?

Ha van stratégiád látni fogod a vállalkozásod összefüggéseit, látni fogod a céljaidat és az ahhoz vezető utat. A tervezés során pedig a lépéseket is meghatározhatod, részleteire bonthatod, amely megkönnyíti a jövőbeni munkádat. Mennyi időt és pénzt spórolhatsz meg azzal, hogy tudod mit akarsz elérni és tudod, hogy az eléréshez milyen lépéseket kell megtenned! 

Te is szeretnél haladni a vállalkozásodban? Igen?

Tervezzük meg közösen a vállalkozásod stratégiáját! Vegyél részt a háromnapos stratégiatervező workshopon, amely 2020. április 3-5. között Bakonyszücsön, a Szerethető Zöld Házban lesz.

Miért érdemes itt lenned?

Támogató környezetet biztosítunk neked a tervezéshez mind eszközökben, környezetben, mind pedig szakmailag. Több éve dolgozunk együtt C. Szabó Helgával, kreatív tervezővel, aki tavaly adta ki könyvét: A kevesebb, néha több címmelvalamint Balázs Tiborral, senior vállalkozásfejlesztővel, aki a Canvas szerelmese. Harmadikként, Potápi Rita vállalkozónői mentor és stratégiai tanácsadó, jómagam több éve vállalkozónőket fejlesztek és a tudatos tervezésre ösztönözöm a vállalkozónőket.

Három nap annak érdekében, hogy tudatosan haladj a vállalkozónői utadon.

 

Jelenkezés és további részletek a vipwomen@vipwomen.hu emailcímen kérhető.