Potápi Rita

Vállalkozónő és vállalkozói mentor

2004-ben lettem vállalkozónő és sokan nem hinnék, de két évet gondolkodtam rajta, hiszen egy addig számomra ismeretlen útra léptem. Volt megtakarításom, így azzal a biztonsággal vághattam bele, hogy adok magamnak egy évet és kipróbálom magam. Szakértői vállalkozásként indultam, ezért csak az addigi tapasztalataimat és tudásomat kellett próbára tennem, na meg persze a nemzetközi és magyar kapcsolataimat.

Első lépésként, IT és prezentációs eszközökbe ruháztam be, ami ehhez a tevékenységhez elengedhetetlen volt. Írtam brüsszeli EU-s pályázatokat, projekteket menedzseltem, tréningeket, előadásokat, tanácsadásokat tartottam itthon és külföldön.

Írtam és szerkesztettem szakmai anyagokat munkaügyi kapcsolatok és esélyegyenlőség témákban. 

Short introduction

Hiszek a vizualitásban, amely lehetővé teszi, hogy álmok valósággá váljanak, amely segíti a tudatos tervezést, amely segíti a megértést és tanulást. Mindig szeretem, amit csinálok és a magas minőségre törekszem a munkámban. A nevem kötelez, és a kézfogás számít – ezt tanultam a családomtól. Hálás vagyok minden segítségért, amit a vállalkozói úton kaptam társaktól, ügyfelektől, partnerektől. Ezt szeretném most a szolgáltatásainkon keresztül visszaadni, azoknak a vállalkozónőknek, akik virtuálisan és/vagy személyesen kapcsolatban lépnek velünk, VIP Nőkkel!