Egy nő kérdései

Egy Nő kérdései

Önéletrajzi ihletésű könyv, amely az élet folytonos változásáról, a változások követéséről és a vállalkozásról szól, kimondottan nőknek. Az elméletben tanultakat és gyakorlatban tapasztaltakat formálom gondolatokká, és foglalom egységbe az életről és a vállalkozásról, amelyhez női szemmel közelítek.

Gondolatébresztő útikalauz az élet változásairól és a vállalkozásról


Megjelenés: 2020. október
Szerző: Potápi Rita

 

A magyar kérdőszavak világát használom vezérfonalként a könyv fejezeteinek címeiben és tartalmában. Kérdéseket vettek fel és azokra adom meg saját tapasztalataim alapján a válaszokat történetekkel és példákkal.

 

A könyv minden fejezete azt a kettősséget és párhuzamot mutatja meg, amelyet minden nő érez vagy érezhet, ha vállalkozónő. A könyv ÉLET szóval jelölt lapjain az érzelmi-tapasztalati tanulságok rajzolódnak ki, míg a VÁLLALKOZÁS címszó alatt az analitikus-racionális gondolatok jelennek meg – ahogyan az agyunk, jobb és bal agyfélteke működik.

 

Egy könyv, amelyben „egy nő” élettapasztalatai és vállalkozásfejlesztési tapasztalatai könnyen olvashatóan, tippekkel és gyakorlatokkal fűszerezve vizuális módon jelenik meg. A könyv magánkiadásban és korlátozott példányszámban kerül forgalomba.

Célom, hogy gondolatokat ébresszek az olvasóban, és arra ösztönözzem őket, hogy a feltett kérdésekre keressék meg a saját válaszaikat.

 

Ha érdekel ez a gondolatébresztő párbeszéd, akkor vásárold meg a könyvet az alábbi megrendelő űrlap kitöltésével és írd meg a gondolataidat, hogy te mit gondolsz a vállalkozónői önbizalomról!

 

A KÖNYV ÁRA: 5.990 Ft

 

 

A szerzőről

Potápi Rita

Vállalkozónő és vállalkozói mentor

Már gyerekkoromtól kezdve nagyfokú önbizalommal rendelkezem, amit adottságnak élek meg és szeretnék mindenkinek adni belőle. Természetesen ez nem így működik. Mielőtt vállalkozó lettem volna, 2 évet gondolkodtam azon, hogy mivel foglalkozzak, és hogyan alakítsam a vállalkozásomat. 2004-ben egy év próbaidőt adtam magamnak, hogy képes leszek-e megvalósítani azt, amit elterveztem. Sikerült és élvezem minden tevékenységemet a vállalkozásban, immár 17 éve. Nem lettem multimilliomos, nem lettem médiasztár, de nem is törekedtem hasonlóra.

Mindig is háttérben segítő, inspiráló-motiváló katalizátornak tartom magam, aki úgy él és dolgozik, hogy munkája örömmel tölti el és boldog. Számomra ez a siker.